Uspješni primjeri polaznika Akademije

Za uspješan kraj 2018. u kojoj su polaznici Akademije digitalnog marketinga riješili preko 500 ispita izdvojili smo 8 polaznika koji su ispunili svoje poslovne ciljeve kroz edukaciju, praksu i posao.

 

Otvaranje vlastite agencije

Jelena Romanić – otvorila E-puls agenciju za digitalni marketing

Polaznica iz Osijeka koja je pri završetku Akademije otvorila agenciju za digitalni marketing.

Cijela web stranica, sadržaj i kampanje su izrađene tijekom Akademije. Danas samostalno vodi svoju agenciju i klijente uz gostovanja na svinaweb eventima. Što kaže Jelena o svom napretku kroz Akademiju pogledaj ovdje.

Marija Milosavljeić – otvorila Ibalb agenciju za digitalni marketing

Polaznica iz Beograda koja se prije edukacije bavila izradom web stranica na WordPressu. Tijekom Akademije je napravila novu web stranicu i počela nuditi dodatne usluge oglašavanja na temelju prakse i znanja koje je stekla u Akademiji.

Zapošljavanje

Dino Vukelić – zaposlio se u Fininfo

Upisao Akademiju kao nezaposlen. Na temelju svinaweb certifikata i online CV-a dobio posao voditelja digitalnog marketinga u Fininfo, Što kažu Dino i njegov poslodavac saznaj u videu.

Ivana Mikulčić – zaposlila se u Nova TV

Primjer polaznice koja se na temelju certifikata zaposlila u Novoj TV. Kako je izgledao proces učenja i zapošljavanja pogledaj u videu.

Rad na vlastitom poduzeću

Josipa Galić – Dizajn studio Može

Poduzetnica koja je kroz Akademiju napravila novu web stranicu i pokrenula Google Ads kampanje. Josipin primjer rada na vlastitom poduzeću možete detaljno vidjeti ovdje.

Rok Vidošević – IPL tretmani

Rok je web stranicu napravio u sklopu Akademije na svinaweb temi a rezultate Google Ads, Facebook i email kampanja možeš pogledati u pokaznoj praksi 

Praksa na tuđem primjeru poduzeća

Mirna Marić – Mcknight media

Polaznici koji nemaju vlastito poduzeće odabiru primjer po želji. Ovdje možeš vidjeti primjer polaznice koja je posložila sve aspekte digitalnog marketinga na tuđem primjeru te na temelju tog znanja kreće u freelance vode.

Dodatni istaknuti primjeri

Ovdje ćeš pronaći pokazne prakse gdje polaznici pokazuju svoje primjere kako bi stečeno znanje primijenili  u praksu.

Inspiracija za sve

Za kraj ovog posta bismo ti željeli pokazati primjer polaznika koji je na temelju stečenog znanja napravio revoluciju u poslovanju svojim rođacima, a ovim riječima je postao inspiracija za sve.

Upiši Akademiju digitalnog marketinga

Ispuni formu i dogovori konzultacije za upis u Akademiju.