Uspješni primjeri i iskustva polaznika Akademije

Svaki polaznik Akademije digitalnog marketinga radi na primjeru po vlastitom izboru kako bi znanje odmah primijenio u praksi. Kroz ispite svaki polaznik dobiva svog mentora s kojim putem Google Hangoutsa detaljno prolazi svoj primjer kako bi se fokusirao na onaj dio edukacije koji će mu donesti najveću korist. Trenutno je ispunjeno preko 500 ispita a tom prilikom smo izdvojili 8 primjera koji su ispunili svoje poslovne ciljeve kroz edukaciju, praksu i posao.

 

Otvaranje vlastite agencije

Jelena Romanić – otvorila E-puls agenciju za digitalni marketing

Polaznica iz Osijeka koja je pri završetku Akademije otvorila agenciju za digitalni marketing.

Cijela web stranica, sadržaj i kampanje su izrađene tijekom Akademije. Danas samostalno vodi svoju agenciju i klijente uz gostovanja na svinaweb eventima. Što kaže Jelena o svom napretku kroz Akademiju pogledaj ovdje.

Marija Milosavljeić – otvorila Ibalb agenciju za digitalni marketing

Polaznica iz Beograda koja se prije edukacije bavila izradom web stranica na WordPressu. Tijekom Akademije je napravila novu web stranicu i počela nuditi dodatne usluge oglašavanja na temelju prakse i znanja koje je stekla u Akademiji.

Zapošljavanje

Dino Vukelić – zaposlio se u Fininfo

Upisao Akademiju kao nezaposlen. Na temelju svinaweb certifikata i online CV-a dobio posao voditelja digitalnog marketinga u Fininfo, Što kažu Dino i njegov poslodavac saznaj u videu.

Ivana Mikulčić – zaposlila se u Nova TV

Primjer polaznice koja se na temelju certifikata zaposlila u Novoj TV. Kako je izgledao proces učenja i zapošljavanja pogledaj u videu.

Rad na vlastitom poduzeću

Josipa Galić – Dizajn studio Može

Poduzetnica koja je kroz Akademiju napravila novu web stranicu i pokrenula Google Ads kampanje. Josipin primjer rada na vlastitom poduzeću možete detaljno vidjeti ovdje.

Rok Vidošević – IPL tretmani

Rok je web stranicu napravio u sklopu Akademije na svinaweb temi a rezultate Google Ads, Facebook i email kampanja možeš pogledati u pokaznoj praksi 

Praksa na tuđem primjeru poduzeća

Mirna Marić – Mcknight media

Polaznici koji nemaju vlastito poduzeće odabiru primjer po želji. Ovdje možeš vidjeti primjer polaznice koja je posložila sve aspekte digitalnog marketinga na tuđem primjeru te na temelju tog znanja kreće u freelance vode.

Dodatni istaknuti primjeri

Ovdje ćeš pronaći pokazne prakse gdje polaznici pokazuju svoje primjere kako bi stečeno znanje primijenili  u praksu.

Inspiracija za sve

Ovo je primjer polaznika koji je na temelju stečenog znanja napravio revoluciju u poslovanju svojim rođacima, a ovim riječima je postao inspiracija za sve.

Komentari naših polaznika na Instagramu

Upiši Akademiju digitalnog marketinga

Ispuni formu i dogovori konzultacije za upis u Akademiju.

Pročitaj ostale blog posteve!

Uspješni primjeri i iskustva polaznika Akademije

Akademiju digitalnog marketinga mogu upisati poduzetnici, zaposlenici, studenti i nezaposleni. Svi imaju različite ciljeve edukacije a u ovom postu možeš vidjeti primjere uspješnih polaznika i krenuti njihovim stopama.

Primjer digitalnog marketinga za dizajn studio

Osnove digitalnog marketinga na primjeru dizajn studia.

Kako izgleda dan nakon uvođenja GDPR-a?

Kako bi bolje razumjeli posljedice koje u digitalnom marketing nosi GDPR pregledali smo web stranice i newslettere koji se pokašavaju prilagoditi novim pravilima.

Kako se nositi s promjenama na Google tražilci?

Tema radionice su Google promjene i kako utječu na rezultate na tražilici.

1. godina Akademija digitalnog marketinga

Pogledaj edukativno predavanje, primjere polaznika i saznaj što točno sadrži online Akademija digitalnog marketinga.

Sadržaj, Web, Google Ads i eksperimenti na primjeru IPL tretmana

Kompletna kampanja koja uključuje sadržaj za sve faze kupovnog ciklusa, web, Google i Facebook Adse uz testiranje i praćenje rezultata kroz Google Analytics.