Ulagati u svoje poslovanje uvijek predstavlja rizik.

Izbjegnite skrivene troškove i povećajte posao.

Naše cijene se cijene

Korijen riječi “cijena” potječe od riječi cijeniti. Po našem mišljenju ovdje je hrvatski jezik zasjajio. U odnosu na engleski price, hrvatska cijena predstavlja srž odnosa kupac-prodavatelj.

A to je da je cijena izraz cijenjenja za uslugu koju smo Vam pružili.

S druge strane, mi cijenimo Vas i cijenimo da imate ograničeni budžet kojeg želite najviše iskoristiti.

Zato kod nas za samo 800kn+PDV kroz blitz kampanju možete dobiti poboljšanje svojeg posla. Dok s druge strane imamo najnaprednije kampanje čija cijena može biti i preko 100.000kn.

Za bilo koji iznos, od nas ćete dobiti točno ono što Vam je potrebno.

snw-cijene

Želite saznati točnu cijenu onoga što Vam treba?

Sada je vrijeme da se uključite i iskoristite te prilike. Kliknite na zeleni gumbić, ispunite kratki upitnik i saznajte točno koliko biste trebali uložiti u internet.

KONTAKTIRAJTE NASKONTAKTIRAJTE NAS

svinaweb vijenci

Prvi puta krećete u internet vode? Ili ste već iskusni na webu? Tražite Adwords? Ili samo jednostavnu web stranicu?

Vaši troškovi znatno ovise o tome u koju od sljedećih kategorija spadate. Pročitajte opise i slijedite upute..

 

Web početnik

pocetnikImate malo poduzeće koje ste tek otvorili ili sanjate o počinjanju. Niste još zagazili u internet vode, probali ste puno toga, ali jednostavno ništa nije išlo. Znate da Vam internet može pomoći, slušate o tome na sve strane, ali Vam je teško donijeti odluku jer ne možete pronaći prave informacije. Niste sigurni koliko biste minimalno trebali uložiti u internet jer se bojite da ne bacite novac u vjetar, odnosno da uložite u nešto o čemu ne znate točno sto je.

Vi ste web početnik. I iskreno – mi najviše volimo raditi s web početnicima. Jer tu se stvaraju one priče koje onda prijateljima prepričavamo. Tu se rađaju one priče zbog kojih Vam bude drago oko srca. Jer u većini slučajeva ljudi poput Vas nisu ni svjesni na kakvim potencijalima sjede.

Dopustite da Vam otvorimo oči, raščistimo maglu oko internet marketinga i pokažemo kako možete i Vi biti jedna od naših uspješnih priča.

Web nindža

ninjaVi znate internet i kako funkcionira. Već ste radili web stranice, imali ste od nje velike koristi, shvatili ste na vlastitoj koži koliko internet može povećati Vaše poslovanje. No također ste svjesni da bi moglo bolje. Da još nešto fali. Kopkaju Vas pitanja na koji način još više iskoristiti internet. Isprobali ste adwords, facebook itd.

Niste mogli doći na bolje mjesto.

Mi znamo upravo što Vama treba. Vama trebaju napredne i svježe internet marketing strategije. Vama treba nešto čega se još niste sjetili. Vama trebaju naše najnaprednije taktike poput Google i Facebook remarketinga i složenih upsell i downsell internet marketinških ljevaka, napredne opcije optimizacije konverzije Vaše web stranice itd.

Web heroj

herojVi ste veliko poduzeće kojemu je dosta bacanja stotine tisuća kuna na neučinkovite kampanje u novinama, časopisima i ostalim odumirućim medijima koji samo gledaju kako da Vam što više love uzmu. Dosta Vam je kampanja koje ne možete mjeriti.

Znate da u internetu leži ključ Vašeg novog procvata i rješenja svih problema. Znate to jer Vas sigurno svako malo neka agencija kontaktira i nudi Vam razne usluge online oglašavanja. No, i te agencije zvuče slično kao i ove s kojima konstatno gubite novac. Kao da su se ti stari agencijaši prerušili u digitalne agencije i sada Vam žele s novim riječima poput google adwordsa maznuti lovu. Bacaju Vam riječi koje prvi put čujete i žele Vas uvjeriti da je to upravo ono u što trebate uložiti sav svoj budžet.

Vama vrlo jednostavno trebaju rezultati. Točka. Vi želite za svaku uloženu kunu sa sigurnošću znati kamo je otišla i koliko je kuna vratila nazad.

Razvili smo posebnu metodologiju izrade online marketinških kampanja za naše najveće klijente poput Vas koji žele vrhunsku uslugu i vrhunske rezultate. Od 25 različitih online marketinških strategija odabiremo onu kombinaciju koja je potpuno prilagođena Vama i Vašem poduzeću na način da maksimalno poveća Vaše poslovanje, stvori dugoročne koristi i odvoji Vas od konkurencije.

“Isprobali smo različite agencije, kod vas smo tek ostvarili značajne rezultate”

zvjezdice-nasih-klijenata1

Vladimir Borić, estetski kirurg
unnamed

Želite saznati točnu cijenu onoga što Vam treba?

Sada je vrijeme da se uključite i iskoristite te prilike. Kliknite na zeleni gumbić, ispunite kratki upitnik i saznajte točno koliko biste trebali uložiti u internet.

KONTAKTIRAJTE NASKONTAKTIRAJTE NAS