Akademija digitalnog marketinga po svinaweb metodologiji | ONLINE

svinaweb aplikacija

Što sve uključuje Akademija digitalnog marketinga?

 • 100 sati online video predavanja za 8 poglavlja digitalnog marketinga (Strategija digitalnog marketinga po svinaweb metodologiji, Izrada web sadržaja, Izrada web stranice, Google AdWords, Facebook i LinkedIn, Email marketing, Google Analytics, SEO)
 • praktičan rad na poduzeću po izboru, 6 mjeseci pristupa online edukativnom centru
 • prijave ispita i dobivanja certifikata iz digitalnog marketinga nakon Google Hangouts usmenog
 • radna licenca za svinaweb WordPress temu
 • trajanje pristupa platformi – 6 mjeseci
 • pristup platformi za zapošljavanje nakon certifikacije

❱ Klikni ovdje i prijavi se.

Akademija je kombinacija online edukacije i praktičnih radionica iz digitalnog marketinga, čiji je cilj osposobiti bilo koga na jednostavan i brz način za izradu digitalnog marketinga i web stranica.

Kako funkcionira Akademija?

Akademija digitalnog marketinga je online edukacija s naglaskom na praksi. Što znači da nije cilj da naši polaznici “štrebetaju” teoriju napamet, već da odmah stječeno znanje primjenjuju u praksi.

Kada upišeš Akademiju, šaljemo ti pristup našoj aplikaciji. Nakon što se uspješno ulogiraš, gledaš pripremni video. Tijekom pripremnog videa pokazujemo ti kako se snalaziti u aplikaciji, gdje ti što stoji, gdje možeš postavljati pitanja i kako riješavaš zadatke. Također, u pripremnom videu ti pomažemo odabrati poduzeće na temelju kojeg ćeš raditi sve zadatke kroz Akademiju.

To poduzeće može biti bilo koje!

 • Tvoje vlastito, ako si već u poduzetničkim vodama
 • Poduzeće u kojem radiš
 • Poduzeće u kojem se želiš zaposliti
 • Čak i izmišljeno poduzeće ili tvoja poduzetnička ideja o kojoj maštaš!

Dodatno ti možemo pomoći oko odabira poduzeća.

Nakon toga, krećeš u edukaciju!

Akademija se sastoji od 4 stupa

 1. Online edukacije
 2. Praktičnih radionica uživo
 3. Ispita i 1na1 konzultacija
 4. Platforme za posao

1. Online edukacija

Online dio Akademije čini preko 100 sati video snimki prethodno održanih Akademija koje sadrže upute, objašnjenja, teorije, primjere i edukaciju o digitalnom marketingu. Podijeljena je na 8 ključnih poglavlja čime pokriva sve iz digitalnog marketinga po svinaweb metodologiji:

 1. Izradu strategije digitalnog marketinga
 2. Izradu web i oglasnog sadržaja (eng. copywriting)
 3. Izradu web stranice na svinaweb WordPress temi
 4. Izradu Google AdWords kampanja – Search, Display, YouTube
 5. Izradu Facebook, Instagram i LinkedIn kampanja
 6. Izradu email marketing kampanja na MailChimpu
 7. Korištenje Google Analyticsa
 8. Izrada SEO-a

Sve ti je posloženo korak po korak. Samostalno slijediš korake na način da pogledaš jedan dio videa, riješiš zadatak i onda ga uploadaš natrag u naš edukativni centar. Sve je vrlo jednostavno i imaš upute i podršku na tom putu.

Tako riješavaš svu edukaciju samostalno, kada god tebi odgovara. Svaki dan po malo ili vikendom po nekoliko sati – samostalno određuješ kako ti najviše paše učiti!

Prolaskom videa i online edukacije, postupno riješavaš zadatke. Uvijek možeš postaviti pitanje ako zapneš, ali i vidjeti što su već drugi polaznici priupitali.

No, tu dolazimo do drugog stupa Akademije – praktične radionice

2. Praktične radionice

Sve radionice se mogu gledati i uživo preko YouTubea u stvarnom vremenu. Polaznici mogu sudjelovati postavljajući pitanja preko online platforme. Na taj način nije bitno gdje si, već se uvijek možeš uključiti uživo u radionicu!

Uživo u prostorijama mogu sudjelovati oni polaznici koji su iz određenog poglavlja pogledali online video snimke i odradili zadatke. Sa svojim primjerom se prijavljuju za sudjelovanje u praktičnim radionicama. Tijekom radionica, koje traju 2-3 sata, radi se na stvarnim primjerima polaznika s našim predavačima i članovima svinaweb tima, diskutira se o najboljim strategijama i polaznicima se pomaže da naučeno primjene odmah u praksi. Tako možeš dobiti povratnu informaciju na svoje odrađene zadatke, ne samo od nas, već i od svih polaznika.

Termine praktičnih radionica prilagođavamo željama i rasporedu polaznika. Svaki ponedjeljak šaljemo svim polaznicima upitnik kada su slobodni sudjelovati na praktičnim radionicama.

Također, snimke radionica su uvijek dostupne svim polaznicima online.

giphy (17) (1)

❱ Klikni ovdje i prijavi se.

3. Ispiti

Uz praktične radionice, 3. stup Akademije su ispiti. Nakon što riješiš sve zadatke iz određenog poglavlja, prijavljuješ ispit. Pošalješ nam sve svoje zadatke, mi ih pregledamo i javljamo ti termin Google Meets ili Zoom ispita.

Tijekom ispita prolazimo tvoje zadatke, odgovaramo ti na pitanja, kažemo što nam se čini dobro, a što ne. Dobivaš 1 na 1 povratnu informaciju na svoj rad od strane naših stručnjaka. Na kraju ispita, koji traje minimalno 15min, dobivaš i certifikat iz tog područja. Možeš dobiti Junior, Senior ili Master certifikat.

Takav je postupak nakon svakog od 8 poglavlja.

4. Posao

Polaganjem već 1 ispita, ulaziš u našu bazu certificiranih polaznika. To ti omogućuje da se prijavljuješ na poslove koje objavljujemo unutar svinaweb svijeta, odnosno da objaviš poslove drugim certificiranim polaznicima, ako si poduzetnik ili poduzetnica.

svinaweb WordPress tema tijekom Akademije

Svi polaznici dobivaju radnu licencu svinaweb WordPress teme za izradu web stranice na temelju koje će raditi web stranicu tijekom Akademije. Mogu birati naziv radne domene, koji se otvara kao poddomena na kviz.com.hr (npr. peroperic.kviz.com.hr).

giphy (22) (1)

Što nakon 6 mjeseci?

Nakon 6 mjeseci možeš produžiti Akademiju i dolaske na praktične radionice. Ukoliko ne želiš nastaviti Akademiju ostaje ti pristup snimkama, ali gubiš pristup online edukativnom centru i communityju, besplatnoj radnoj domeni s web stranicom te svim novim predavanjima s ažuriranim znanjima.

Cijena i načini plaćanja

Za studente i nezaposlene, cijena Akademije je 5.400 kn za jednokratne avansne uplate.

❱ Klikni ovdje i prijavi se.

❱ Klikni ovdje i prijavi se.

Mišljenja polaznika

dThX4v11xI (1)

 

Tko smo mi?

davor debrecin, bruno filipović, anja fizir, mili ibrulj, akademija digitalnog marketinga, svinaweb
Bruno Filipović, Anja Fizir, Davor Debrecin, Mili Ibrulj – predavači Akademije digitalnog marketinga

Ekipa iz svinaweba, koju čine Davor Debrecin, Bruno Filipović i Hrvoje Gašparić, osnovali su svinaweb agenciju za digitalni marketing 2013. godine. Tijekom zadnjih 5 godina radili su s više od 700 velikih i malih poduzeća iz raznih industrija. To iskustvo dalo je temelje za razvoj online edukacije u području digitalnog marketinga. Prve polaznike primili smo krajem 2015. godine, a od tada smo imali više od 840 polaznika.

svinaweb d.o.o. je službeni Google partner od 2013. godine.

Dodatne informacije i linkovi

GIF-3-DOKTOR-KVIZ-MAIL

Članci na Netokraciji:

http://www.netokracija.com/akademija-digitalnog-marketinga-svinaweb-hub385-143337

http://www.netokracija.com/akademija-digitalnog-marketinga-135077

Promotivni spot Akademije:

https://youtu.be/tmP91aMFHK0

Kratki video s prvih poglavlja Akademije:

https://www.youtube.com/watch?v=CzUiI2lDvRA

Izjave polaznika:

https://docs.google.com/presentation/d/18LQk4g8ZwpI3CxO2Kf6QuI2qjGqv
N8AmCvAmEKDnWRs/edit#slide=id.g1e11eb0497_0_4

Pjesma s izjavama polaznika:

https://www.youtube.com/watch?v=m3y_1CXz-ks

Cijela snimka otvorenja:

https://youtu.be/SwHa9k6bWck

Snimka najave online Akademije:

https://www.youtube.com/watch?v=PZRSbmD5YncUpiši Akademiju digitalnog marketinga