logo-za-web

Ispunite kratki kviz i saznajte točno isplati li Vam se uložiti u Google AdWords™ oglase*

Svi oko Vas bruje o Google AdWordsu? Niste sigurni je li Vaš posao spreman za ulaganje u Google AdWords? Sve agencije nude slično – muči Vas kako odabrati onu po Vašoj mjeri?

Na temelju 7 godina iskustva s Google AdWordsom razvili smo ovaj kviz pomoću kojeg Vam možemo olakšati odluku o AdWordsu, dati Vam personalizirane odgovore na sva važna pitanja i savjet što Vam se najviše isplati napraviti vezano za Google Adwords.

Pomoću ovog kviza ćete saznati:

  • točno kakva Google AdWords kampanja Vam je potrebna
  • je li budžet kojim raspolažete dovoljan za AdWords
  • je li Vaš posao potpuno spreman za Google AdWords
  • pristup našoj posebnoj metodologiji
  • 3 načina na koje možete realizirati svoju AdWords kampanju
  • odgovor na svako Vaše AdWords pitanje
  • saznajte što koči Vaš AdWords potencijal

Za ispunjavanje kviza Vam treba maksimalno 4 minute i sadrži samo kratka i jednostavna pitanja. Odvojite vrijeme, ispunite ga još danas i saznajte točno kako iskoristiti Google Adwords.

unnamed

unnamed (2)

“Tko god smatra da AdWords ne može donijeti rezultate, izgubit će jedinstvenu priliku za svoje poduzeće. Ključ uspjeha je u prilagodbi AdWordsa. Prije svinaweba radio sam s nekoliko digitalnih agencija. Ništa se ne može niti usporediti s onim što je svinaweb ekipa napravila putem svoje metodologije. Napredno prilagođavanje AdWordsa kako bi ostali unutar budžeta i ostvarili iznadprosječne rezultate. Svaka preporuka”

zvjezdice-nasih-klijenata1

Leon Polikovsky, direktor Media Pro d.o.o.

*Zbog velikog broja svakodnevnih upita, molimo Vas da nam dozvolite barem 2h tijekom radnog dana za dostavljanje rezultata Vašeg kviza.