Naša vizija je staviti sva poduzeća na web.

Uđite u naš svijet.

ekipa

“Mogu reći da je tek sa svinawebovcima naš studio počeo disati punim plućima”

zvjezdice-nasih-klijenata1

Vjekoslav Crnojevac, Kreativne Ovčice

svinaweb početak

snw-početak1

Svinaweb je nastao tako što su Davor i Hrvoje, osnivači svinaweba, ujedno i najbolji frendovi od prvog razreda osnovne, shvatili kako većina poduzeća u Hrvatskoj ne iskorištava niti malo potencijale koje im nudi internet. Nije im bilo jasno kako većina poduzeća nema web stranicu, a kamo li da provodi neke od strategija poput Google Adwordsa ili Facebook marketinga.

To ih je inspiriralo da se bace na inoviranje procesa izrade web stranica i internet marketing kampanja koja će omogućiti svim poduzećima da iskoriste potencijale od interneta. Tako je nastao i naziv “svinaweb” – ime koje je osmislila Davorova mama.

snw-početak2

U tim je ubrzo došao i Bruno, također prijatelj iz ranih dana, te su njih trojica uspjela izumiti nove procese izrade na temelju kojih je danas svinaweb u mogućnosti izraditi sve što je jednom poduzeću potrebno kako bi zasjajilo na webu, uz manje troškove i kvalitetu koja je potrebna da ostvare svoje ciljeve i poveća poslovanje.

To smo nazvali našom svinaweb metodologijom.

svinaweb vijenci

unnamed

Želite preokrenuti svoje poslovanje i iskoristiti prilike na internetu?

Sada je vrijeme da se uključite i iskoristite te prilike. Mi smo svi mladi i dovoljno ludi da vjerujemo da svojim znanjem i energijom možemo napraviti velike promjene u Hrvatskoj. Budite dio naše vizije i riješite svoje poslovne nedoumice.

Budite dio naše vizije

Ispričajte nam svoju priču, uđite u naš svijet i idemo zajedno svi na web.

KONTAKTIRAJTE NASKONTAKTIRAJTE NAS

“Upravo što sam i od vas očekivao – samo najbolje”

zvjezdice-nasih-klijenata1

Ernest Antolović, direktor Mensis AV d.o.o.