Bez obzira jeste li malo poduzeće koje je tek počelo ili veliki igrač kojemu je već dosta bacanja resursa na neučinkovite strategije – Vaš posao može imati koristi od naših internet usluga.

A to naši klijenti znaju.

unnamed

“Što reći za svinaweb ekipu – okrenuli su nam poslovanje naglavačke!”

zvjezdice-nasih-klijenata1

Vjekoslav Crnojevac, Kreativne ovčice

Zaslužujete posebnu uslugu.

Mi smo počeli kao mala web dizajn agencija i otpočetka smo se koncentrirali na mala i mikro poduzeća. Privlačila nas je pomisao da svojim inovacijama možemo pomoći svima koji do sada nikako nisu mogli iskoristiti internet.

Najponosniji smo kada svojim jedinstvenim metodama povećamo poslovanje bilo kojem poduzeću, bilo malom ili velikom.

Zbog toga radimo danonoćno razvijajući svoje vještine i znanja.

Što klijenti kažu o nama?

“Često smo bili svjesni da nešto nedostaje našem poslovanju, ali nismo mogli locirati točno što je to… I onda smo kada smo kontaktirali Svinaweb ekipu zbog redizajna naše web stranice, shvatili da su to upravo oni :) I shvatili smo da nam ne treba samo redizajn, već i promjena načina razmišljanja prema internet marketingu… Mogu reći da je tek nakon toga naš studio počeo “disati punim plućima”!”
Vjekoslav Crnojevac, Kreativne ovčice

Stvaramo predivna kupovna iskustva.

Mi vjerujemo da je kupovina jedan od glavnih izvora predivnih priča. Svatko od nas voli pričati o tome što je kupio, što mu treba, tražiti savjete, dijeliti savjete.

Zbog toga je naša vizija da pronađemo poduzeća koja imaju potencijal da uz naše online marketing metode stvore predivna iskustva kod svojih kupaca, istaknu se od konkurencije, poboljšaju imidž i jednostavno povećaju svoje poslovanje.

A kada vidimo da se klijentu poveća prodaja za tri puta – e to nas još više veseli. Kada vidimo da nekome nismo samo povećali prodaju, već promijenili život.

Vi nam dajete snagu da budemo još bolji.

“Znam točno što hoću, a svinaweb ekipica će moje ideje zapakirati u najbolji internetski paketić. Prilagodljivi, otvorenog uma, spremni slušati klijenta, dat će vam dobre savjete. Uz njih se mogu mirno baviti svojim poslom, a njima s punim povjerenjem prepustiti brigu o mojim stranicama. Novim idejama mogu vas “pogurati” da zakoračite još hrabrije prema puno ostvarenju svojih poslovnih planova.”
Senka Ljubić, Joga studio Pozdrav Suncu

Postanite dio naše svinaweb obitelji

Svi naši klijenti su dio jedne posebne grupe ljudi na koje smo iznimno ponosni. Pridružite nam se i idemo zajedno svi na web!

svinaweb vijenci

Riješite kviz

Saznajte koje internet marketing strategije Vašem poslu trebaju

Razvili smo poseban kviz pomoću kojeg Vam možemo s velikom preciznošću predložiti kombinaciju internet marketing strategija i web stranice. Ispunite ga danas i sutra započnite svoj put prema boljem poslovanju.

Riješite kviz

“Bez obzira što su mladi, imaju gotovo nevjerojatan osjećaj za posao i marketing”

zvjezdice-nasih-klijenata1

Leon Polikovsky, direktor Media Pro d.o.o.