svinaweb svijet

Na ovoj web stranici pronaći ćeš sve što ti je potrebno za uspješno pohađanje edukacije, polaganje ispita, prijavljivanje na prakse i saznavanje novosti u svijetu digitalnog marketinga. Pogledaj video u nastavku i saznaj sve upute.

Saznaj što ti nudi svinaweb svijet

Pogledaj video i upoznaj se sa svim mogućnostima koje ti pruža svinaweb svijet. Kreni s edukacijom, testiraj svoje znanje, prijavi se za praksu i saznaj tko je Doktor Posao.

Kreni dalje

Važno je pogledati video s početnim uputama

Priprema je pola posla.

Doktor Posao

Tko pita, ne skita.

Sestra Praksa

Edukacija

Bazna edukacija sastoji se od 100h sati video predavanja podjeljenih u 8 područja, a ispite radimo preko Google Hangoutsa s personaliziranim uputama i savjetima. Edukacija funkcionira tako da pogledaš video, riješiš zadatak i uploadaš ga u naš edukativni centar.

Educiraj se

Praksa

Sestra Praksa organizira praktične radionice jednom mjesečno u HUB 385, gdje se radi uživo na primjerima polaznika. Polaznici si međusobno pomažu, dajući komentare i sugestije. U svakoj radionici možeš sudjelovati i online putem live streama ili ju kasnije pogledati na snimci.

Kreni na praksu

Posao

Nakon početne edukacije položenih ispita i prakse, kreće spajanje poduzetnika i polaznika akademije. Ovdje možeš tražiti posao ili zaposlenika kroz završni stupanj akademije kojeg vodi Doktor Posao. Pogledaj aktivne poslove i iskoristi maksimum od svinaweb svijeta.

Spoji se

Novosti

Osim prakse donosimo ti i svježe novosti iz svijeta digitalnog marketinga i na taj način ažuriramo edukaciju kako bi tvoje znanje uvijek bilo aktualno. Saznaj što je novo u svinaweb svijetu i koje mogućnosti ti pruža svinaweb svijet. Novosti se održavaju jednom mjesečno putem live streama.

Saznaj novosti

Informativka

U ovoj kateogriji svinaweb svijeta možeš pronaći sve informacije i upitnike, koji ti omogućuju personaliziranu edukaciju. Ispuni svoj profil, saznaj svoj Akademski status ili zatraži prebacivanje web stranice na temi. Osim toga, možeš zatražiti dodatne usluge svinaweba i Produkcije Pokret.

Informiraj se

Trebaš dodatne informacije?

Javi nam se kroz formu.

Imaš pitanje? Ispuni formu

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.