Vrijeme je da počneš raditi ono što voliš.

Želiš se pridružiti super ekipi?

Možda imamo točno ono što ti treba.

unnamed

Pridruži nam se i postani pravi internet marketing stručnjak.

Uđi u naš svijetUđi u naš svijet

svinaweb vijenci

Kada smo pokretali svinaweb 2010. godine glavna motivacija nam je bila da napravimo nešto svoje. Da možemo raditi s ljudima s kojima nam je gušt provoditi vrijeme svaki dan. S kojima ćemo zajedno jačati svoje prednosti i raditi ono što volimo. Jednostavno nismo htjeli potrošiti svoju energiju radeći posao kojeg ne volimo.

Izabrali smo teži put. Nije nam nimalo bilo lagano. U vrijeme kada više poduzeća propada nego što ih nastaje, mi smo odlučili odustati od osiguranih plaća i posla od 9 do 17 te krenuli stvarati nešto svoje – naš svinaweb.

Nismo imali apsolutno nikakvog iskustva u vođenju posla osim velikog znanja o internet marketingu i još veće želje da uspijemo.

Korak po korak, dan po dan, kroz sve prepreke smo prelazili i upravo je ta želja bila presudna kada bi zagustilo, kada bi većina odustala, mi smo ustrajali jer smo toliko željeli raditi nešto svoje i stvoriti tim mladih ljudi s kojima nam je užitak raditi i s kojima možemo postati najbolji.

Zato je vizija superekipe.com potaknuti najbolje i najsposobnije mlade ljude da nam se pridruže i ostvare svoje snove preko naših projekata uključujući svinaweb.

“Upravo što sam i od vas očekivao – samo najbolje”

zvjezdice-nasih-klijenata1

Ernest Antolović, direktor Mensis AV d.o.o.
unnamed

Želimo stvoriti najbolju radnu okolinu za mlade ljude koji će time imati prilike razviti svoje sposobnosti, raditi u predivnom radnom okruženju, zabaviti se i ostvariti svoje snove.

 

Svaki naš suradnik ili zaposlenik ima našu potpunu podršku da se što brže razvije u smjeru kojem želi. Mi vjerujemo da ništa nije problem naučiti, samo je potrebno da vjerujete u sebe, da grizete i želite postati najbolji u onom što vas veseli i to je to – imate šanse postati članom super ekipe.

Mi ne tražimo od vas da nam pokažete svoje iskustvo ili ocjene. Možete biti potpuno zeleni. Ali morate nam pokazati da jednom kada postanete član naše ekipe da ćete dati sve od sebe da postanete najbolji u onom što vas veseli.

Jedino na taj način možemo ostvariti što želimo i nešto promijeniti.

Ako znate da imate nešto u sebi što biste htjeli razviti, ako vas grozi pomisao na rad u nekom uštogljenom uredu samo radi plaće, ako jednostavno imate želje razvijati se i raditi s užitkom – onda se prijavite.

Vrijeme užasno brzo prolazi. Ako sada ne riskirate i probate pronaći svoje mjesto pod suncem – kada ćete? Nudimo vam jedinstvenu priliku da se pokrenete, izbjegnete pregršt prepreka i razvijete se u smjeru kojem želite.

Prijavite se još danas i idemo zajedno stvarati nešto posebno.

Želiš postati vrhunski internet marketing stručnjak?

Pridruži nam se i ugrabi priliku za razvijanjem svojih sposobnosti, putem se zabavi i ostvari svoje snove..

Uđi u naš svijetUđi u naš svijet